Clinica de Medicină Dentară Dr. Teo – „Zâmbim oricând împreună!ˮ

de | 18.08.2023 13:41 | Anunțuri, Din ediția tipărită

  • „Zâmbim oricând împreună!ˮ

Deschisă în urmă cu 7 ani, Clinica de Medicină Dentară Dr. Teo a adus un concept nou în domeniu – OPEN TO SEE – menit să ofere încredere pacientului, confortul emoțional, sentimentul de siguranță în actul medical, dar și transparența procedurilor personalului medical. Clinica integrează toate specializările aferente stomatologiei moderne: implantologie, chirurgie, radiografii panoramice, computer tomograf, pedodonție, endodonție microscopică, ortodonție, protetică, estetică dentară și laborator digital de tehnică dentară.

Dr. Teo

Clinica de Medicină Dentară DR. TEO înseamnă o echipă solidă care identifică nevoile individuale ale pacientului, dedicată întregii familii, cu medici și personal bine instruit și prietenos, într-un spațiu ultramodern și generos, care a reușit să se impună și să ocupe o poziție importantă  pe piața de profil din județul Argeș.

Dr. Teo

Din 2021, Clinica Stomatologică Dr. Teo s-a mutat în casă nouă, situată pe trei nivele,  investiția ridicându-se la peste 3 milioane de euro și a presupus 12 cabinete complet utilate, sală de chirurgie, laborator digital de tehnică dentară și 2 computere tomograf.

Stomatologia este un domeniu ce necesită atenție la detalii, învățare continuă și pasiune, iar formarea unui specialist presupune ani de muncă în spate. Nu putem să avem specialiști dacă nu acordăm timp, încredere și răbdare pentru noua generație! Ne dorim și formăm tot timpul colegi care vor să facă parte din echipa noastră și le punem la dispoziție ceea ce au nevoie să se dezvolte profesional alături de noi! În momentul de față, suntem o echipă de 10 medici care răspund  prompt și individual nevoilor fiecărui pacient.

Dr. Teo

Atunci când vine vorba de sănătatea orală, fiecare pacient are nevoi și probleme specifice, care necesită o abordare adaptată și personalizată. De aceea, planul de tratament stomatologic este un pas esențial înainte de a începe orice intervenție, indiferent de complexitatea acesteia. Logoul Zâmbim oricând împreună! întărește dorința echipei DR. TEO de a avea o relație consolidată pacient-medic. De asemenea, aici se pune accent pe corecta informare a pacienților, deoarece numai așa se pot aprecia exact beneficiile, dar și riscurile aferente actului medical.

Dr. Teo

Practic, ca în orice domeniu de sănătate, prevenția – controalele stomatologice regulate – ajută la detectarea anumitor probleme legate de sănătatea orală în stadiul incipient.

Dr. Teo

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

CMI CARDIOLOGIE DR. MARINESCU SORIN-MIHAI – Investigații și consultații cardiologice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: clinica Dr. Teo