Clinica de medicină dentară DR TEO – Protezele dentare cu capse pe implanturi

de | 13.02.2024 10:07 | Pitești, Din ediția tipărită, Lifestyle

  • Clinica de medicină dentară DR TEO – Zâmbim oricând împreună

Protezele cu capse  suportate de implanturi sunt un tip de proteză amovibilă conectată la implanturi dentare. Implanturile sunt echipate cu un mecanism special care se fixează cu proteza dentară pentru a le bloca în siguranță. Protezele cu capse  pe  implanturi pot oferi confort, funcționare și încredere sporite.

Avantaje ale protezelor cu capse pe implant  includ:

Stabilitate – protezele cu capse  funcționează ca puntile pe implant. Implanturile permanente la nivelul maxilarului mențin protezele  ferm atașate de gingii, eliminând nevoia de adezivi suplimentari.

Ușurința de a mânca – Avand proteze cu capse  mai stabile, acțiuni precum vorbirea și mâncatul sunt mai ușoare..

Conservarea  osoasa – Protezele pe capse necesită instalarea de implanturi de titan în os. Acest proces (numit osteointegrare) previne deteriorarea osului, păstrându-ți structura feței.

 Acest tip de proteze  sunt eficiente pentru pacienții cărora le lipsesc toți dinții de pe arcada dentară superioară sau inferioară.

Practic ele ajută la o mai bună calitate a vieții prin restabilirea funcționalității dentare.

Dr. Teo

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica de medicină dentară DR TEO – IMPLANTUL DENTAR

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Calea Craiovei | clinica Dr. Teo