anchetaonline.ro

Clinica Dr. TEO: Fațetele dentare

de | 29.08.2023 13:30 | Pitești, Lifestyle

  • Clinica de medicină dentară DR TEO – Zâmbim oricând împreună

dr teo sigla

Fațetele dentare stau la baza unei proceduri de înfrumusețare dentară care implică aplicarea unor “proteze” subțiri din porțelan sau material compozit pe suprafața dinților. Aceste “proteze”sunt proiectate să acopere imperfecțiunile dentare, cum ar fi petele, fisurile, decolorările și denivelările, astfel încât să obțineți un zâmbet mai strălucitor și mai uniform.

Procedura de aplicare a fațetelor dentare începe prin pregătirea dinților existenți prin îndepărtarea unei mici cantități de smalț dentar de pe partea frontală a acestora. Această etapă este importantă pentru a asigura o aderență mai bună a fațetelor și pentru a obține un aspect natural.

După pregătirea dinților, se iau amprente precise ale acestora, care sunt utilizate pentru a crea fațete personalizate. Acestea sunt apoi aplicate și fixate cu un adeziv special.

Fațetele dentare sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul dentar și să obțină un zâmbet mai frumos și mai strălucitor. Cu toate acestea, este important să consultați un dentist experimentat înainte de a decide să efectuați această procedură. Acesta poate să vă ajute să determinați dacă fațetele dentare sunt cea mai bună opțiune pentru nevoile dumneavoastră. Pentru a obține un rezultat excelent, unele persoane vor fi sfătuite sa urmeze un tratament ortodontic, cu aparat dentar, înainte de aplicarea fatetelor.

Practic, fațetele aplicate pe dinții aliniați perfect vor da aspectul unui zâmbet sănătos.

Dr. Teo

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica Dr. TEO: Eroziunea dentară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: