Clinica Forte Vita Pitești anunță începerea colaborării cu Dr. Dănuleț Oana Ruxandra, Medic Specialist Reumatologie

de | 06.06.2023 12:30 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • O nouă colaborare anunțată de Clinica Forte Vita Pitești!

Clinica Forte Vita Pitești

Pentru un consult de specialitate, referat medical , Ecografie musculoscheletală , Dr. Dănuleț vă așteaptă în Clinica Forte Vita.

Programări se pot face la numărul de telefon: 0743.917.917

De asemena se pot face programări și online : https://clinicafortevita.ro/categorii-specialitati-medicale sau în clinică, la adresa: Calea București, Nr. 2A , Pitești .

Reumatologia este o ramură a medicinii interne, care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu afecțiuni nechirurgicale ale aparatului locomotor.

la clinica Forte Vita

Clinica Forte Vita este centrată pe pacient și pe nevoile acestuia de sănătate, evaluare medicală, întreținerea sănătății, confort și înțelegere. De aceea, clinica se situează la confluența dintre știință și empatie.

Pacientul este deseori o persoană vulnerabilă, fie având o problemă de sănătate, fie având o îngrijorare legată de sănătatea sa. De aceea, primul lucru cu care trebuie să-l întâmpinăm este înțelegerea sa și o atmosferă primitoare, relaxantă și profesionistă. Primul pas spre vindecare trebuie să fie încrederea în medic, deopotrivă cu încrederea în sine care vine odată cu înțelegerea problemei cu care se confruntă.

Al doilea pas este actul medical profesionist, performat într-un cadru perfect organizat și optimizat atât medical cât și operațional, în slujba pacientului.

Filosofia Forte Vita

Clinica Forte Vita este recunoscătoare pacienților săi pentru încrederea lor și pentru dialog. Conceptele cheie care stau la baza crezului clinicii sunt știința medicală și empatia. Acestea nu doar se alătură unul celuilalt dar se întrepătrund, eficientizându-se reciproc.

Știința medicală înseamnă corpului medical al clinicii, toate cunoștințele și competențele acestora puse în slujba pacientului și a binelui. Clinica are onoarea de a avea în corpul său medici apreciați din Argeș, medici activi academic, medici veniți din centre universitare de renume precum București și Craiova, medici tineri implicați social, cu articole și comunicări științifice publicate regulat.

Știința medicală înseamnă și tehnologie, tehnologie care sprijină medicul în actul său și permite pacientului să aibă acces la medicina modernă și beneficiile sale. Tot tehnologie este sistemul modern  prin care clinica este organizată și lucrează cu pacientul, de la modalitatea cât mai simplă și rapidă de programare până la modul de comunicare al rezultatelor sau dialogul post-consultație / post-intervenție.

Empatia include dar nu exclusiv atmosfera din clinică, conduita suportivă a recepției. Limbajul suportiv al medicului care explică într-un mod simplu și pozitiv pacientului ceea ce este de spus, respectul general, pregătirea pacientului informațional dar și emoțional pentru o conduită corectă și benefică medical.

 

Foto: Facebook Clinica Forte Vita Pitești

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica Forte Vita Pitești își mărește echipa

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clinica Forte Vita

Ultimele articole