Clinica de medicină dentară DR TEO – Igienizarea dentară profesională trebuie efectuată de două ori pe an

de | 18.06.2024 09:00 | Pitești, Din ediția tipărită, Lifestyle

  • Clinica de medicină dentară DR TEO – Zâmbim oricând împreună!

sigla cu logo Dr Teo

Igienizarea dentară profesională este un proces important în menținerea sănătății orale și prevenirea afecțiunilor dentare. Această procedură implică curățarea și îndepărtarea plăcii bacteriene, tartrului și a altor depozite din cavitatea orală, care nu pot fi eliminate prin simpla igienă orală zilnică.

În timpul igienizării dentare profesionale, medicul stomatolog utilizează instrumente speciale și tehnici pentru a curăța în profunzime dinții, gingiile și alte zone ale cavității orale. Procedura poate dura între 15 minute și o oră, în funcție de complexitatea cazului.

Beneficiile igienizării dentare profesionale sunt multiple. În primul rând, aceasta ajută la prevenirea cariilor dentare și a afecțiunilor gingivale. În plus, igienizarea dentară profesională poate îmbunătăți aspectul dinților și poate ajuta la prevenirea mirosului neplăcut al respirației.

Este recomandat să se facă igienizarea dentară profesională de două ori pe an, sau mai des în cazul în care există probleme dentare sau gingivale. În plus, este important să se efectueze o igienă orală zilnică adecvată, care să includă periajul dinților de cel puțin două ori pe zi și utilizarea aței dentare.

În concluzie, igienizarea dentară profesională este o procedură importantă pentru menținerea sănătății orale. Este recomandat să se efectueze în mod regulat, împreună cu o igienă orală adecvată zilnică, pentru a preveni afecțiunile dentare și gingivale și pentru a avea un zâmbet sănătos și frumos.

Dr. Teo

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica de medicină dentară DR TEO – Obturația compozit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Calea Craiovei

Ultimele articole