Clubul Total Dance Pitești. ”Mafia Balerinelor”, campioană națională la street dance!

de | 28.03.2023 17:50 | Administrație, Județean, Lifestyle, Național, Pitești, Știri

Clubul ”Total Dance Pitești” s-a întors de la Campionatul Național de Street Dance și Breaking Dance, organizat de Federația Română de Dans Sportiv, pe 25 martie 2023, cu medalia de aur.

Sportivii din cele patru trupe de dans și trei echipe de duo, antrenate la Clubul ”Total Dance Pitești”, s-au întors cu medalia de aur la categoria de vârstă 13-15 ani, Secțiunea Street Dance Show, coordonați și antrenați de coregrafii Lisa Maria Schieb și Marin Alexandru Antonio.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

”A fost un concurs greu, deoarece au fost foarte mulți participanți din toate zonele țării și nivelul lor de pregătire a fost foarte ridicat. Dar, după multă muncă și depășirea tuturor emoțiilor, trupa de performanță a Clubului ”Total Dance Pitești”, ”Mafia Balerinelor” a câștigat titlul de campioană națională”, informează coregraful și arbitrul internațional de dans sportiv Alfred Schieb, potrivit informării publicat pe pagina de Facebook a administrației locale.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Robotică. Echipa ”TehnoZ”, premiată de municipalitate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole