Trei tineri din Argeș au fost condamnați la închisoare pentru trafic de droguri!

de | 28.03.2023 17:59 | Știri, Eveniment, Județean

Trei bărbați din Argeș, au ajuns la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din Pitești, un bărbat de 31 de ani din Curtea de Argeș și un tânăr de 26 de ani din Ștefănești.

Cei trei au fost încarcerați în cursul zilei de luni, 27 martie.

În ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare un Mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 34 de ani, din Pitești, condamnat la pedeapsa închisorii pentru patru ani și o lună, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Bărbatul a fost încarcerat.

În ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Curtea de Argeș au pus în aplicare un Mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 31 de ani, din Curtea de Argeș, condamnat la pedeapsa închisorii pentru opt ani, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic internațional și intern de droguri de mare risc în formă continuată.

Bărbatul a fost încarcerat.

În ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au pus în aplicare un Mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 26 de ani, din orașul Ștefănești, condamnat la pedeapsa închisorii pentru patru ani, trei luni și 20 de zile, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere de droguri de risc.

Bărbatul a fost încarcerat.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean a incendiat apartamentul în care stătea cu chirie în Câmpulung!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: