Coadă de câţiva kilometri pe Transfăgărăşan. Aglomeraţia, în apropiere de Bâlea Lac

de | 15.08.2023 17:32 | Știri, Eveniment, Județean

Atenție, șoferi! Aglomeraţie în trafic şi coloane de autovehicule pe mai multe șosele din țară.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în această după-amiază, mai exact în jurul orei 15:00, pe DN 7C Transfăgărăşan, era formată o coloană de autoturisme de aproximativ 5 kilometri în zona Cabanei Bâlea Lac, pe ambele sensuri de mers.

Coloane de maşini sunt formate şi pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între Brezoi – Călimănești, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, aglomerație este şi pe DN 39 Constanţa – Vama Veche, unde s-au format coloane de autovehicule între Agigea – Eforie Nord, pe sensul către Vama Veche, precum și între Tuzla – Eforie Nord, în direcția către Constanța.

Potrivit sursei citate, trafic infernal este și pe DN 1 Ploieşti-Braşov unde s-au format coloane de maşini pe sensul de urcare spre Braşov, cât şi între staţiunile Predeal-Buşteni, în direcţia către Ploieşti,  iar pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate.

sursă foto Facebook Ilie Sorin Alexandru

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un turist german de 21 de ani a plătit cu viața pentru un selfie! A murit electrocutat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC | Transfăgărășan