Un turist german de 21 de ani a plătit cu viața pentru un selfie! A murit electrocutat

de | 15.08.2023 16:40 | Știri, Eveniment, Național

Venit în România să-și petreacă vacanța, un turist german de 21 de ani și-a găsit sfârșitul. A murit electrocutat în gara Ghioroc din județul Arad, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren.

Incidentul dramatic a avut loc luni, 14 august 2023, cu puţin înainte de miezul nopţii, în jurul orei 23.52.

La data de 14 august a.c., în jurul orei 23.52, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Arad au fost sesizaţi despre o persoană, posibil electrocutată, în gara Ghioroc. Cu ocazia cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 21 de ani, cetăţean german”, a transmis IPJ Arad.

Turistul în vârstă de 21 de ani s-ar fi urcat pe vagonul unui tren, în încercarea de a-și face selfie-ul perfect. Din nefericire, germanul a atins cablurile electrice aflate sub tensiune şi s-a electrocutat, potrivit martorilor citați de Aradon.

Specialiștii căilor ferate precizează că tensiunea în linia de contact este de 27.000 V (volți), iar cablul sub tensiune creează un câmp electric care poate fi periculos la distanţe mici.

 Un om care se apropie de cablu, urcându-se pe vagon sau pe locomotivă, devine un fel de paratrăsnet. Adică, fiind neutru din punct de vedere electric, are loc o străpungere a aerului şi o descărcare electrică, formându-se astfel un arc electric.”, transmit reprezentanții CFR

Potrivit sursei citate, imediat, la fața locului s-a deplasat ambulanța de la Șiria. Având în vedere gravitatea cazului, a fost solicitată și Terapia Intensivă Mobilă. Din păcate, băiatul intrase în stop cardiac. În ciuda eforturilor personalului medical, tânărul german nu a mai putut fi salvat.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

foto descriptiv adevarul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un camion românesc cu droguri de peste un milion de euro a fost depistat la granița dintre Bulgaria și Turcia

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Bulgaria | Turcia

Ultimele articole