Coadă de sute de metri la deschiderea unei librării

de | 30.11.2023 22:18 | Național, Eveniment

Dacă-i gratis, cu plăcere. Dacă de Black Friday, sute de persoane au format o coadă uriașă la un fast food din centrul Clujului, unde se dădea shaorma gratis, astăzi, de Sfântul Andrei, clujenii au stat la coadă la cărți gratis.

Potrivit ziarulfaclia.ro, Librăria Cărturești a deschis la ora 17:00 prima librărie stradală în Cluj-Napoca, iar sute de persoane au format o coadă imensă, în aşteptarea inaugurării.

Vă invităm să ne fiți alături în acest moment de mare bucurie în data de 30 noiembrie, începând cu ora 17.00. Sărbătorim cu muzică clasică & pe vinil, vin & 1.000 de cărți cadou pentru primii cititori care ne trec pragul”, era anunțul de pe pagina de Facebook a librăriei.

Cum s-a anunțat că primii cititori care vor trece pragul librăriei după deschidere vor primi cadou cărți gratis, alături de alte surprize oferite de partenerii evenimentului, începând cu ora 16, sute de persoane s-au așezat la coadă pentru a primi un volum gratis. Astfel că s-a format o coadă de aproape 200 de metri.

carturesti 610x425 1 - Coadă de sute de metri la deschiderea unei librării

Nu doar cărțile s-au dat gratis, ci și 150 de lumânări „cu fitil de bumbac & arome surpriză”.

coada sute persoane carti gratis cluj napoca 872621 - Coadă de sute de metri la deschiderea unei librării

Pe rafturile librăriei, cititorii vor găsi volume de poezie, enciclopedii de artă, ficțiune, o selecție pentru copii, cărți de non-ficțiune, precum și volume în limbile engleză, maghiară și franceză. În plus, librăria va oferi și obiecte care îmbogățesc viața, cum ar fi muzică pe CD și vinil, accesorii, obiecte de design și ceai”, au anunțat reprezentanții librăriei Cărturești.

Sursa foto: Facebook/ Mihaela Nia

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj

Ultimele articole