Coaliția va prelungi cu încă trei luni compensarea cu 50 de bani pentru motorină și benzină!

de | 20.09.2022 09:34 | Știri, Eveniment, Județean

Conform Digi24, Coaliția din Rmânia a luat, în cursul zilei de ieri, 19 septembrie, la ședința de la Palatul Victoria, decizia de prelungire a compensării cu 50 de bani pentru motorină și benzină până la 31 decembrie.

Această decizie trebuia luată cât mai repede deoarece ea ar fi expirat pe data de 30 septembrie. Aceasta a fost aplicată pentru o perioadă de trei luni. Astfel, că după ședința de ieri, Coaliția a luat decizia de a o prelungi pentru încă trei luni. Subvenționarea prețului la carburanți s-a aplicat pe trei luni și urmează să expire pe 30 septembrie.

Impactul de până acum al măsurii a fost de circa 175 de milioane de lei pe lună, au declarat surse politice pentru Digi24.ro. În ședința de luni a Coaliției, liberalii le-au propus colegilor de guvernare ca măsura compensării prețului carburanților cu 50 de bani să fie menținută doar pentru motorină, nu și pentru benzină, pentru că prețul benzinei s-a stabilizat. Cu toate acestea, PSD și UDMR nu au fost de acord cu această propunere. Astfel, prețul benzinei și al motorinei va fi compensat în continuare cu 50 de bani, până la 31 decembrie.”, anunță Digi24.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro.

Cei doi copii dispăruți din Ștefănești – Au fost găsiți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD

Ultimele articole