Cocaină de peste un milion de euro ascunsă în pământ

de | 30.05.2024 21:18 | Național, Eveniment

Captură impresionantă a autorităților. Cocaină în valoare de peste un milion de euro descoperită de polițiști în județul Giurgiu.

Trei bărbați au fost arestați de procurorii DIICOT sub acuzația de trafic de droguri, după ce în locuința a doi dintre aceștia, situată în orașul Mihăilești, au fost descoperite 14 kilograme de cocaină care urmau să fie vândute în București, Ilfov și Giurgiu.

Potrivit Poliției Române, cei trei suspecți ar fi obținut, deținut și vândut de mai multe ori diverse cantități și droguri de risc și mare risc, în intervalul ianuarie – mai 2024.

Pentru administrarea de probatoriu, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală a realizat mai multe percheziții domiciliare în localitatea Mihăilești.

În timpul percheziției, oamenii legii au descoperit 14 kilograme de cocaină, porționate și învelite în folie protectoare și cutii. La această adresă, la care locuiesc doi dintre suspecți, au mai fost găsite și circa 800 de grame de canabis și rezină de canabis.

Drogurile, evaluate la peste un milion de euro, erau împărțite și ascunse în diferite locuri din curte.

Au mai fost confiscate și țigarete fabricate artizanal, mai multe grindere și cântare de mare precizie, obiecte purtând urme de substanțe, precum și alte probe relevante.

Joi, 29 mai, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reținerea celor trei persoane pentru 24 de ore. Astăzi, 30 mai, a fost sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Foto: captură video Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe Autostrada A1 București-Pitești! I-a explodat anvelopa și a intrat în parapet

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Giurgiu | Ilfov | Mihăilești

Ultimele articole