PSD Cocu, Moș Crăciun pentru copiii din comună! Elevii au primit treninguri și dulciuri

de | 18.12.2023 13:54 | Rural, Politic

Sărbătorile sunt mai frumoase pentru copiii din comuna Cocu. Noua conducere interimară a PSD Cocu le-a făcut o surpriză tuturor copiilor de școală și grădiniță din comună și le-au oferit în dar câte un trening și dulciuri.

Președinte interimar Dan Predan, viceprimarul Gheorghe Mariniță, consilierul local Ion Martin și George Marghiolu (membru) au fost trimișii lui Moș Crăciun și le-au dăruit tuturor elevilor și preșcolarilor câte un trening și dulciuri.

“Perioada sărbătorilor este una specială. Ne-am dorit ca, prin acțiunea de astăzi, să facem o bucurie tuturor copiilor din localitate și să le facem sărbătorile mai frumoase. Suntem parte a comunității și ne bucurăm împreună de perioada Crăciunului, o perioadă în care trebuie să fim cu toții mai buni, mai calzi, mai aproape unii de alții. Sărbători fericite tuturor locuitorilor din comuna Cocu!”, a declarat președintele interimar al PSD Cocu Dan Predan, potrivit informării publicate de cei de la PSD Argeș.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PSD Ciomăgești are o nouă conducere!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș