COD GALBEN în Argeș! Ploi torențiale și furtuni

de | 14.05.2022 10:42 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Județean, Lifestyle

Sâmbătă dimineață, Administrația Națională de Meteorologie a aemis o avertizare Cod Galben de vreme rea, care este valabilă începând de astăzi, 14 mai, de la ora 12:00, până duminică, 15 mai, ora 10:00. Potrivit meteorologilor, instabilitatea atmosferică temporar accentuată își va face simțită prezența.

Sunt vizate județele Vâlcea, Argeș, Olt, Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța.

În intervalul menționat, în Muntenia, Dobrogea și estul Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu viteze de 55….65 km/h și izolat de peste 70…80 km/h, pe alocuri vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp”, transmite ANM.

harta-anm

Foto ANM

De asemenea, în Capitală vremea va fi instabilă. În această după-amiază vor fi înnorări și averse torențiale. Se vor acumula 5…15 l/mp, iar izolat peste 25 l/mp. În București vor fi și descărcări electrice, însoțite de vilejii și grindină.

Schimbare la Netflix! Se întâmplă mai devreme decât ne-am fi așteptat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | București

Ultimele articole