Schimbare la Netflix! Se întâmplă mai devreme decât ne-am fi așteptat

de | 14.05.2022 09:50 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Schimbarea anunțată la Netflix, încă de acum câteva săptămâni, care va afecta utilizatorii serviciului de streaming, va fi făcută mai curând decât se așteaptau toți.

Este vorba despre introducerea abonamentului cu reclame, care va fi mai ieftin. Deși CEO-ul Reed Hastings a anunțat inițial că această schimbare va fi făcută într-un an sau chiar doi, se pare că implementarea a fost grăbită.

Astfel, se pare că angajații Netflix ar fi primit vestea prin intermdiul unui document intern, în care se sugera că abonamentul la Netflix cu reclame va fi introdus înainte de finalul anului 2022, potrivit Playtech.

De asemenea, tot la finalul anului ar putea fi introdusă și taxa suplimentară pentru utilizatorii care împart contul cu persoane care nu locuiesc la același domiciliu.

netflix (2)

Foto Pixabay

Reprezentanții Netflix ar fi spus că includerea reclamelor este necesară, făcând referire la celelalte servicii de streaming care au apelat deja la această variantă și nu au devenit mai puțin urmărite sau mai puțin apreciate. Netflix speră că nici în cazul lor nu vor apărea nemulțumiri din partea utilizatorilor săi.

Schimbările sosesc după ce au fost făcute publice ultimele statistici referitoare la serviciile oferite de Netflix. Potrivit acestora, mai mult de 222 de milioane de locuințe au Netflix, însă peste 100 de milioane de locuințe utilizează serviciul de streaming fără a plăti, folosind conturi ale prietenilor, cunoscuților sau membrilor din familie.

Prin urmare, Netflix a dat startul unui experiment ce prevede ca utilizatorii care își împart parola să plăteasccă o taxă suplimentară. Această măsură este aplicată momentan doar în Peru, Chile și Costa Rica.

Un cont Netflix poate avea maxim cinci profiluri individuale. Fiecare dintre acestea poate avea setată categoria de vârstă și va primi recomandări în funcție preferințele manifestate, dar și de evaluări.

Ce este Netflix?

Netflix este un serviciu de streaming care se adresează acelor utilizatori ce doresc să vizioneze seriale și filme fără reclame prin intermediul unui dispozitiv cu acces la internet. Utilizatorii își pot face un abonament, iar în baza acestuia să beneficieze de acces la toate filmele și serialele disponibile pe Netflix.

Totodată, utilizatorii au posibilitatea de a-și descărca serialele și filmele preferate pe dispozitivul iOS, Android sau Windows 10. Acestea pot fi vizionate fără a se conecta la internet.

netflix (3)

Foto Pixabay

Poți viziona conținutul Netflix pe orice dispozitiv conectat la internet pe care ai instalat aplicația Netflix, inclusiv pe Smart TV, console de jocuri, playere media pentru difuzare online, decodoare, smartphone-uri și tablete. De asemenea, poți viziona Netflix pe computer folosind un browser de internet.
Dacă deții mai mult de un dispozitiv compatibil cu serviciul Netflix, poți trece oricând de pe un dispozitiv pe altul. Abonamentul tău determină numărul de ecrane pe care poți viziona concomitent, dar nu restricționează numărul de dispozitive la care îți poți conecta contul. Dacă vrei să vizionezi pe un alt dispozitiv, conectează-te la Netflix de pe un alt dispozitiv”, se arată pe site-ul oficial al serviciului de streaming.

În fiecare regiune, conținutul Netflix este diferit și se poate modifica periodic. De asemenea, Netflix poate fi accesat în peste 190 de țări din lume.

Ce producții sunt așteptate în anul 2022

În anul 2022, Netflix a adus în portofoliul său numeroase producții, foarte multe dintre acestea fiind așteptate cu sufletul la gură. La finalul anului, creatorii serialului Lupin vor lansa următorul sezon. Și Firefly Lane / Aleea cu licurici se află printre serialele care vor apărea cu un nou sezon în 2022.

Noul sezon din producția istorică Netflix The Crown va avea lansare în noiembrie 2022. De asemenea, sezonul final din serialul Stranger Things va fi lansat la jumătatea anului.

Fanii The Witcher așteaptă prequel-ul producției spre finalul lui 2022, cel mai târziu la începutul lui 2023.

Românii care “uită” să treacă pe la medicul de familie ar putea fi sancționați!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: