A început Concursul Național „Dansul Florilor”, desfășurat la Pitești

de | 14.05.2022 09:02 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

În acest sfârșit de săptămână, pe 14 și 15 mai, la Sala Sporturilor din Pitești are loc Concursul Național „Dansul Florilor”. Concursul, care reprezintă deja o tradiție în Pitești, a ajuns la ediția cu numărul 34.

Evenimentul este organizat de Centrul Cutural Pitești și școala de dans „Total Dance”, coordonator fiind managerul clubului Alfred Schieb, campion național și instructor de dans sportiv.

La concurs sunt prezenți dansatori din toată țara, care vor acoperi o gamă largă de stiluri de dans: latino show, dans modern, dans de caracter, street dance, kpop, majorete, balet, gimnastică și open.

Participanții sunt împărțiți pe trei categorii de vârstă, în cadrul celor două niveluri de pregătire – începători și avansați.

Copiii și tinerii dansatori vor oferi spectatorilor momente artistice de neuitat, ca la fiecare ediție anterioară, cei mai buni dintre ei urmând să fie recompensați cu diplome, cupe și medalii”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Evenimentul poate fi văzut live pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Pitești și a Primăriei Municipiului Pitești, în intervalul orar 09:00 – 21:00, sâmbătă, și 10:30 – 14:00, duminică.

Spectatorii pot intra pe bază de bilet, prețul pentru o zi fiind de 25 de lei.

Copiii sub 12 ani și pensionarii au intrare gratuită.

Primarul Cristian Gentea: „Piteștiul este timp de 2 săptămâni destinație de weekend, cel puțin!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dansul Florilor | Pitești | Sala Sporturilor

Ultimele articole