Codruț Bădescu se alătură echipei PNL Argeș și va fi candidatul liberal la funcția de primar al Comunei Cocu

de | 30.08.2023 09:30 | Județean, Politic

Echipa Partidului Național Liberal Argeș, cel mai puternic partid de dreapta de pe scena politică, este de acum și mai puternică. Codruț Bădescu, unul dintre tinerii cu cel mai mare potențial din politica argeșeană, s-a alăturat liberalilor argeșeni, anunță cei de la PNL Argeș în comunicatul transmis.

”Codruț Bădescu va pune mult suflet pentru Cocu și va realiza multe lucruri ca primar liberal! El are multă ambiție pentru Cocu, multe proiecte, vrea și poate să schimbe lucrurile în comuna sa. PNL este partidul care îl va susține în tot ce își propune. Comunele argeșene au nevoie de dezvoltare, cetățenii au nevoie de confort în viața de zi cu zi. Este nevoie de oameni noi în administrația locală, acolo unde vechii primari nu au făcut performanță și noi, în echipa liberală, dăm credit mare tinerilor. Îi urăm bun venit lui Codruț în PNL Argeș!”, a declarat Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, potrivit sursei citate.  

”Avem o șansă unică în încercarea noastră de a câștiga alegerile”

”Sunt entuziasmat! Locuitorii din Cocu au primit răspunsul la întrebarea pe care mi-au adresat-o mereu: ”Cine îți va susține proiectele propuse de tine?” Voi face parte din PNL, cel mai mare partid de dreapta din România, și voi candida pentru funcția de primar în Cocu. Împreună cu Partidul Național Liberal, avem o șansă unică în încercarea noastră de a câștiga alegerile.

Alături de valorile promovate de partid, doi oameni au fost determinanți în luarea acestei decizii: doamna ministru al Justiției, Alina Gorghiu, și prefectul județului, domnul Radu Perianu. După discuțiile avute cu dumnealor, am simțit un PNL motivat, cu dorința de a face treabă pentru Argeș. Și a mai fost ceva foarte important pentru mine. Am simțit că mediul rural nu este lăsat de izbeliște. Nu va exista discriminare între comunitățile rurale și cele urbane. Am ales echilibrul de care toată țara are nevoie.

PNL Argeș a mai demonstrat că oferă încredere tinerilor. Dragoș Predescu este cel mai cunoscut exemplu. Spre deosebire de alte perioade, vor fi mulți candidați tineri. Știu sigur că doamna Gorghiu și domnul Radu Perianu au decis asta. Exact acel echilibru de care vorbeam. Comunitățile au nevoie de noi. Trebuie doar să fim susținuți.

Domnul primar din Băbana, Bebe Ivan, și președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, reprezintă primele nume de aleși liberali care îmi arată cum ar trebui să fiu dacă voi deveni primar. Cei doi au demonstrat că ”e greu” și ”nu se poate” sunt doar scuze pentru a nu munci și pentru a te deconecta de comunitate.

În încheiere, ca să nu existe dubii, țin să vă anunț că am demisionat din USR și urmează să îmi prezint demisia în septembrie și din Consiliul Local Cocu. Sunt corect! Le mulțumesc sincer foștilor colegi!”, a transmis Codruț Bădescu, potrivit comunicatului PNL Argeș. 

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Elevii de 10 vor primi un stimulent financiar. Alina Gorghiu: ”Argeșul deștept e pe lista premianților”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș