Elevii de 10 vor primi un stimulent financiar. Alina Gorghiu: ”Argeșul deștept e pe lista premianților”

de | 24.08.2023 16:45 | Județean, Politic

Elevii de 10 ai Argeșului vor fi premiați de Ministerul Educației. Astăzi Executivul a aprobat proiectul prin care elevii care au media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi un stimulent financiar în valoare de 2.000 de lei, respectiv 5.000 de lei. Președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu a făcut acest anunț pe pagina de Facebook.

558 de copii și de tineri au reușit să obțină media 10 la examenele naționale din acest an (466 la Evaluarea Națională și 92 la Bac).

”Ministra educației, Ligia Deca, are vești foarte bune pentru elevii de 10 din țară, inclusiv pentru 27 de tineri din Argeș!

Astăzi, în ședința de Guvern, s-a aprobat proiectul prin care elevii care au media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi un stimulent financiar în valoare de 2000 de lei, respectiv 5000 de lei. Astfel de măsuri premiază și încurajează excelența!

Argeșul deștept e pe lista premianților: 21 de copii au luat nota maximă la Evaluarea Națională și 6 la examenul de Bacalaureat. I-am întâlnit pe majoritatea și știu că sunt smart și dedicați invățării. Mă bucur că vor beneficia de această măsură”, a transmis președintele PNL Argeș și ministru al Justiției, Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției: Fără toleranță pentru șoferii care fac accidente băuți, drogați sau fără permis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei