Codruț Bădescu, consilier local al comunei Cocu: „Eu îmi doresc să fiu primar, iar pentru asta trebuie să demonstrez locuitorilor că merit!”

de | 17.11.2022 12:15 | Știri, Județean, Politic

Codruț Bădescu, consilierul local USR al comunei Cocu, a prezentat bilanțul după doi ani de activitate în Consiliul Local.

Acesta și-a exprimat dorința de a fi primar și precizează că pentru a realiza acest lucru va trebui să demonstreze locuitorilor că merită.

 

,Am promis că voi face tot ceea ce ține de mine în următorii patru ani pentru binele comunei din postura ingrată de consilier local în opoziție. Vă garantez că așa am făcut. Am depus nenumărate proiecte. Din păcate, aproape toate au fost respinse. Chiar și așa, inițiativele sociale nu mi le-au mai putut opri. Pentru că aceste inițiative nu au mai depins de ceea ce voiau ei, ci de cât de dispus eram eu să mă implic. Pe mine nu mă interesează, ca pe mulți alții, să primesc indemnizația și să treacă timpul.

 

Eu îmi doresc să fiu primar, iar pentru asta trebuie să demonstrez locuitorilor că merit.

Am o viziune clară despre cum trebuie să arate Cocu. Zi și noapte îmi creionez în minte o comună europeană, cu facilități, servicii și locuri de muncă, o localitate cu care să ne mândrim peste tot.

 

Să rămâneți lângă noi! Vom da totul și încă pe atât! Mulțumesc tuturor tinerilor care m-au susținut și care mă vor susține. Ei sunt inima, puterea și energia mea!“ a transmis Codruț Bădescu.

 

Codruț Bădescu usr

 

Inițiative sociale ale consilierilor USR Cocu din ultimii doi ani:

✅ Cadouri pentru toti elevii și preșcolarii din localitate în decembrie 2021;

✅ Igienizarea șanțurilor din satul Crucișoara;

✅ Dotarea cu 6 table magnetice pentru Școala Generală Cocu. Acest gest a fost posibil datorită unui susținător al lui Codruț Bădescu (valoare investiție: aprx 3000 de lei);

✅ Jucării în valoare de 2500 de lei pentru preșcolarii grădiniței din Bărbătești;

✅ O imprimantă multifuncțională pentru grădinița din Barbătești;

✅ Rechizite oferite înaintea începerii anului școlar din 2021 pentru elevi ai comunei Cocu.

✅ Igienizarea parțială a unei prăpastii din Răchițele de Sus.

usr Cocu

Propuneri de proiecte depuse la Primărie:

1️⃣ Pietruirea ulițelor din localitate – proiect parțial îndeplinit.

2️⃣ Înlocuirea parchetului grădiniței din Bărbătești – proiect aprobat, dar încă neexecutat.

3️⃣ Reabilitarea monumentului din față Școlii Generale Cocu – proiect aprobat și executat.

4️⃣ Extinderea rețelei de distribuție a apei în Ciocești – propunere de proiect care nu a fost supusă la vot, deși a fost depusă la registratura Primăriei.

5️⃣ 20 de lămpi de iluminat în plus pentru Dealul Bogdanului – proiect respins verbal. Primăria Cocu nu l-a pus pe ordinea de zi pentru a fi votat.

6️⃣ Achiziționarea unui automobil și a unei remorci pentru a colecta deșeurile menajere ale locuitorilor care stau pe ulițe – respins verbal.

7️⃣ Adăugarea aleii Dealul Cătușii pe ruta de transport școlar a comunei Cocu – propunere de proiect care nu a fost supusă la vot, deși a fost depusă la registratură.

8️⃣ Sterilizarea și microciparea câinilor fără stăpân – propunere de proiect care nu a fost supusă la vot, deși a fost depusă la registratură.

9️⃣ Filmarea și difuzarea integrală a ședințelor de consiliu local – propunere de proiect respinsă verbal. Primăria nu a supus-o la vot.

🔟 Achiziționarea de lămpi led pentru stâlpii de lângă gospodariile care nu beneficiază de aceasta facilitate – primarul comunei a promis ca va rezolva această situație într-o ședință de consiliu local și că se vor absorbi fonduri în acest sens.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR

Ultimele articole