Codruț Schneider, noul manager al Spitalului Mioveni

de | 24.11.2023 12:59 | Mioveni, Eveniment

Spitalul de la Mioveni are o nouă conducere!

Contractul doctorului Mircea Stoian, cel care a condus spitalul în calitate de manager interimar, a încetat, iar cel care îi va prelua locul va fi Adrian Codruț Schneider.

Astfel, timp de șase luni el va fi noul manager interimar care va conduce Spitalul din Mioveni.

Adrian Codruț Schneider este un om al cifrelor, fiind licențiat în Științe Economice ( Facultatea de Contabilitate și Informatică de gestiune, Academia de studii economice-București) și în Științe administrative (Facultatea de Științe Juridice și Administrative- Universitatea Pitești). De asemenea, în urma studiului de masterat, el a dobândit competențe în Contabilitate managerială și  audit contabil și în Administrație publică în contextul integrării europene.

Spitalului de la Mioveni nu îi este deloc străin, deoarece în 2021 el a ocupat funcția de director financiar contabil, punându-și toată experiența și rigurozitatea în buna gestionare a bugetului instituției.

Domnia sa vine din mediul privat, activând în companii mari din județul Argeș, în cadrul cărora a ocupat posturi de director economic, coordonând activitatea departamentelor Financiar și Contabilitate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Salariile românilor nu se vor majora ȋn 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Codruț Schneider.