Un șofer de 91 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina într-o autoutilitară parcată

de | 24.11.2023 13:25 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc în județul Timiș. Un șofer de 91 de ani și-a pierdut viața, iar doi pasageri din mașina bărbatului au fost răniți.

Evenimentul tragic a avut loc, vineri dimineață, 24 noiembrie, în jurul orei 08:44 pe raza localității Ghilad.

Potrivit infotimisoara.ro, bărbatul conducea un autoturism pe DJ 595 A, dinspre Ghilad înspre Deta, iar la un moment dat, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară ce se afla staționată pe partea dreaptă a părții carosabile.

Din păcate, în urma impactului violent, șoferul de 91 de ani a rămas încarcerat și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. În urma accidentului au rezultat și alte două victime, care au fost transportate la spital. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 69 de ani, și un bărbat, în vârstă de 79 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală de culpă.

Un bărbat, în vârstă de 91 de ani, a condus un autoturism pe DJ 595 A, dinspre Ghilad înspre Deta, iar la un moment dat, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară ce se afla staționată pe partea dreaptă a părții carosabile. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 91 de ani și rănirea pasagerilor acestuia, respectiv o femeie, în vârstă de 69 de ani și un bărbat, în vârstă de 79 de ani. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală de culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Sursa foto: infotimisoara.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Salariile românilor nu se vor majora ȋn 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timiș