Pe 14 iulie, Coma, RATB și Rana vă așteaptă la Crama Marcea la concert!

de | 04.07.2023 18:10 | Știri, Județean, Lifestyle, Ștefănești

  • Coma, Robin and the Backstabbers și Rana LIVE la Crama Marcea!

crama Marcea

Vineri, 14 Iulie sunteți invitați la un minifest pentru pregătirea foto a etichetei de la Festival’23.

Coma, RATB și Rana vor face atmosferă.

Bilete găsiți atât la intratre cât și în online, pe https://www.iabilet.ro/

crama Marcea

Coma este una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din țara noastră. A fost înființată la începutul anilor 2000 iar „Acordul părinților”, este cel mai recent album, fiind lansat în 2023.

Început în 2020 ca un experiment individual în timpul pandemiei, albumul „Acordul părinților” s-a transformat într-o colecție de șase melodii dintre care patru au fost deja lansate.

Trupa Coma a cântat de-a lungul timpului în deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum: Linkin Park, Korn ,Deftones, Incubus Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) , Born from Pain , Skunk Anansie. Biohazard, Dog eat dog.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca, Robin and the Backstabbers spun despre muzica lor că este „pop melodramatic”.

Trupa a reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu stilul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. Se spune că de la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

Rana este un proiect de rock alternativ care a văzut lumina lumii în toamna anului 2016.

Trupa a lansat single-uri precum Cer chinezesc sau Departe, iar în august 2022 a apărut EP-ul de debut Verde electric care s-a bucurat de o lansare chiar la Crama Marcea.

Crama Marcea a fost inaugurantă în anul 2016 si reprezintă o inovație în domeniul vinificației din România. Este prima și singura cramă complet independentă din punct de vedere energetic. Energia electrica fiind produsă de panouri fotovoltaice montate pe acoperiș, în timp ce energia termică este preluată din adâncul pământului, energie geo-termală, printr-o pompă de caldură.marcea sport -crama

Aceasta are o capacitate maximă de vinificare de 1000 de hectolitri/an și o capacitate de stocare de 2000 de hectolitri.

De asemenea crama este prevazută cu spațiu de maturare a rezervelor cu temperatura si umiditate controlate.

Podgoria este situată la 11 km de Pitești, pe cel mai înalt deal din localitatea Ștefănești și se întinde pe 25 de hectare.

marcea sport -podgoria

Adresă: Drum Exploatare Marcea, Ștefănești, România

Foto: Facebook Crama Marcea

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea

Ultimele articole