Comisari de la Garda de Mediu- sechestrați și agresați de un primar! Inspectorii erau în control la firma fiului său

de | 27.04.2023 15:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Comisari de la Garda de Mediu- sechestrați și agresați de un primar! Inspectorii erau în control la firma fiului său

Un eveniment de-a dreptul halucinant a avut loc, miercuri, într-o localitate din România. Comisari de la Garda de Mediu au fost sechestrați, efectiv, de primarul localității respective.

S-a întâmplat în localitatea Smârdan, judeţul Tulcea, acolo unde comisarul şef al Comisariatului Judeţean Tulcea, împreună cu un alt comisar, au mers pentru a face un control la ferma fiului primarului, în urma unei sesizări conform căreia în locul respectiv sunt arse deşeuri, poluarea fiind resimţită până în zona Municipiului Brăila.

Au fost constatate mai multe nereguli, printre carea și cea sesizată. În timpul controlului, a apărut și administratorul de facto al societăţii VITAGRO SRL, care era chiar primarul localității Smârdan.

Edilul s-a enervat că cei doi reprezentanți ai Gărzii de Mediu au îndrăznit să efectueze verificări. Mai mult, acesta l-ar fi lovit cu pumnul pe comisarul șef.

Acesta i-a agresat verbal pe cei doi comisari şi l-a lovit cu pumnul în figură pe comisarul şef, încercând să îi smulgă telefonul cu care acesta a făcut poze în incinta fermei. Ulterior, comisarii GNM au fost sechestraţi pe amplasamentul societăţii, iar primarul localităţii Smârdan a refuzat să îi elibereze şi a continuat să profereze ameninţări şi injurii la adresa lor, inclusiv în prezenţa poliţiştilor de la Poliţia Smârdan, sosiţi la faţa locului printr-un apel la 112”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu.

Potrivit insituției, în acest caz a fost deschis dosar penal, primarul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj calificat, lipsire de libertate şi mai multe infracţiuni de mediu.

Foto News.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Panică în Pitești, după ce un copil de 3 ani a dispărut! 6 echipaje de Poliție au pornit în căutarea lui

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Garda Națională de Mediu

Ultimele articole