Compensarea cu 50 de bani pentru benzină și motorină este prelungită până la sfârșitul anului!

de | 29.09.2022 22:42 | Știri, Economic, Național

Guvernul a anunțat că va prelungi ordonanța de urgență care vizează compensarea prețului la motorină și benzină cu 50 de bani, până la sfârșitul anului, potrivit Digi24.

Vom prelungi ordonanța de urgență prin care compensăm prețul la carburanți. A fost o decizie care a produs efecte, am reușit să stabilizăm și chiar să scadă prețul la combustibil, preț care produce efecte pe întreg lanțul și în felul acesta până la sfârșitul anului vom beneficia de aceeași măsură de compensare”, a precizat, în cursul zilei de astăzi, premierul Nicolae Ciucă.

Anunțul a fost făcut chiar la începutul ședinței de Guvern. Chiar dacă inițial, în cursul săptămânii trecute, decizia a fost luată doar pentru motorină, acum este în vigoare și pentru benzină.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ! Ministrul Educației și-a dat demisia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: