anchetaonline.ro

Nicolae Ciucă despre demisia lui Sorin Cîmpeanu! PNL va desemna un nou ministru al Educației!

de | 29.09.2022 23:17 | Știri, Național, Politic

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, în urmă cu puțin timp, că îi acceptă decizia de demisie lui Sorin Cîmpeanu și îi mulțumește pentru colaborare. Mai mult de atât, acesta anunță că PNL va desemna un nou ministru.

Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin Câmpeanu din funcția de ministru al educației. Îi mulțumesc pentru colaborarea de până acum și pentru proiectele demarate în beneficiul sistemului de educație. În continuare, România are nevoie de stabilitate și coerență pentru a putea implementa reforma durabilă pe care ne-o dorim cu toții pentru învățământ. Urmează să ne consultăm în Partidul Național Liberal și în cadrul coaliției de guvernare și să validăm, cu celeritate, propunerea pe care o voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, pentru funcția de ministru”, scrie prim-ministru pe Facebook.

 

 

Foto descriptiv.

Vezi demisia lui Sorin Cîmpeanu, din funcția de ministru al Educației, pe anchetaonline.ro

ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ! Ministrul Educației și-a dat demisia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Ciucă | PNL | Sorin Cîmpeanu