Competiția a marcat o premieră pentru Pitești. Iată cine a câștigat turneul final U14 baschet feminin!

de | 21.04.2024 19:40 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea anunță că a participat la premierea turneului final U14 baschet feminin. Locul I a fost câștigat de către Dan Dacian București, după finala contra celor de la CSM București. Piteștiul a avut prima echipă de baschet feminin calificată la un astfel de turneu, Clubul Sportiv Primo MegaBall Pitești.

”Am premiat împreună cu Carmen Tocală, președintele FRB, Adrian-Dumitru Bughiu, vicepreședintele CJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, inspectorul general al ISJ Argeș și Nebojsa Vidic, antrenor echipei noastre de baschet, performerele turneului final U14 baschet feminin.

Locul I a fost câștigat de către Dan Dacian București, după finala contra celor de la CSM București.

Competiția a marcat și o premieră pentru Pitești, am avut prima echipă de baschet feminin calificată la un astfel de turneu: Clubul Sportiv Primo MegaBall Pitești. Felicitări!

Ne bucurăm că FRB a ales Piteștiul pentru acest turneu, iar publicul nostru s-a ridicat la înălțimea așteptărilor prin atmosfera creată!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI. 20 000 de bulbi de lalea oferiți în dar de municipalitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: baschet | Cristian Gentea

Ultimele articole