Complex comercial John – tot ce ai nevoie într-un singur loc!

de | 12.12.2023 14:50 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

  • Pregătește-te de Crăciun cu tot ce ai nevoie!

Sărbătorile de iarnă bat la ușă și, ca fiecare om gospodar, ne îngrijim să fie totul pus la punct acasă și în curte și mesele îmbelșugate. Dacă vrei să nu bați tot orașul ca să îți cumperi tot ceea ce ai nevoie,  Complexul Comercial John este destinația ta de shopping.

complex John

Zecile de magazine au o ofertă excelentă de haine, încălțăminte și accesorii în tendințe și la prețuri competitive. De aici veți putea cumpăra cadouri pentru întreaga familie, de la cel mai mic, la cel mai vârstnic. Hăinuțe de bebeluș, ținute glam pentru petrecerile și întâlnirile din această perioadă, haine casual, costume bărbătești și accesorii, nimic nu lipsește din magazinele Complexului John, ceea ce îți permite să îți faci toate cumpărăturile într-un singur loc, fără să mai fii nevoit să iei la pas orașul ca să găsești ceea ce ai nevoie.

complex John

De asemenea, și zona de Home & Deco vine cu produse excepționale, de la perdele și draperii, la covoare, prosoape și articole decorative. Fă o vizită, pentru că sigur nu vei regreta!

Detergenți, articole de curățenie, soluții de organizare și tot ce mai ai nevoie pentru a îți pregăti casa de sărbătoare tot la John găsești.

complex John

Dacă vrei să organizezi cea mai reușită petrecere, la Arty Party poți achiziționa cele mai frumoase decoruri, baloane de toate formele, dimensiunile și culorile, mesaje tematice, artificii și tot ce mai ai nevoie pentru a da culoare unui party.

complex John

De asemenea, aici te poți aproviziona și pentru masa de sărbătoare sau pentru a pregăti coșul cu bunătăți pe care să le împarți colindătorilor.

Cel mai mare centru comercial din Pitești reunește cea mai diversificată gamă de produse și servicii, bunuri alimentare și nealimentare, sub un singur acoperiș.

complex John

Program centrul comercial:

▼Luni – vineri 9:00 – 19:00

▼Sâmbătă: 9:00 – 14:00

▼Duminică: 9:00 – 13:00, doar pe zona de magazine, cea angro fiind închisă.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Casa Argeșeană Tradițional – destinația ta pentru petreceri de neuitat la sfârșit de an!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole