Complex Comercial John – Locul în care găsiți tot ce aveți nevoie

de | 16.04.2024 12:10 | Pitești, Lifestyle

  • Complex Comercial John – totul într-un singur loc!

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi iar dacă doriți să vă înnoiți cu haine și accesorii deosebite, să schimbați aspectul locuinței sau să vă amenajați grădina atunci Complexul Comercial John este destinația perfectă de shopping.

Zecile de magazine din cadrul complexului vă așteaptă cu o ofertă largă de haine, încălțăminte și accesorii în tendințe, toate la prețuri competitive.

complex John

Complex John este locul de unde se poate îmbrăca de Paști întreaga familie, de la cel mai mic, la cel mai vârstnic.Veți găsi hăinuțe de bebeluș, haine casual, costume bărbătești și accesorii dar și ținute glam pentru evenimente speciale.

Un lucru util este faptul că vă puteți face toate cumpărăturile într-un singur loc, fără să mai luați la pas orașul. în acest fel  economisiți și timp.

complexul John

Zona de Home & Deco vă stă la dispoziție cu produse excepționale, de la perdele și draperii, la covoare, prosoape și obiecte decorative.

Nu uitați! Cel mai mare centru comercial din Pitești reunește cea mai diversificată gamă de produse și servicii, bunuri alimentare și nealimentare, sub un singur acoperiș.

complex John

PROGRAM:

▼Luni – vineri 9.00 – 19.00

▼Sâmbătă: 9.00 – 14.00

▼Duminică: 9.00 – 13.00, doar pe zona de magazine, cea angro fiind închisă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Complex John