Comuna Bpgați. Vești noi transmise de primarul Ion Gîrleanu!

de | 11.04.2024 20:30 | Județean, Administrație

O nouă veste bună transmisă de primarul Ion Gîrleanu!
Acesta informează locuitorii comunei Bogați că Instanța de judecată a RESPINS recursul formulat de Sc PAMA Srl privind cererea de suspendare și anulare a HCL Bogați privind administrarea rețelei de apă în dosarul civil nr.209/105/2024/a1, întărind ideea că toate facturile trimise cetățenilor începând cu luna octombrie sunt ilegale.
Totodată primarul le transmite cetățenilor cărora li s-au oprit anumite sume din salarii sau pensii că acestea li se vor returna în urma hotărârii instanței de judecată.
Stimați cetățeni,
Astăzi am primit încă o veste bună privind procesele cu SC PAMA SRL, Instanța de judecată a RESPINS recursul formulat de reclamanta Sc PAMA Srl privind cererea de suspendare și anulare a HCL Bogați privind administrarea rețelei de apă în dosarul civil nr.209/105/2024/a1.
Această sentință întărește încă o dată ideea că toate facturile trimise cetățenilor începând cu luna octombrie sunt ilegale.
Salariații Sc Prest Apă Canal Bogați vor trece tot timpul pe la dvs. sa ridice titlurile executorii care v-au fost trimise pentru a va acorda sprijin în vederea depunerii dosarelor pentru suspendarea acestora către judecătoria Topoloveni .
Cetățenilor cărora li s-au oprit anumite sume din salarii sau pensii, li se vor returna în urma hotărârii instanței de judecată.
Totusi ,daca mai sunt persoane care au primit titluri executorii si nu au luat legatura cu salariații Sc Prest Apa Canal Bogati, sunt așteptați la sediul primăriei în vederea acordării consultantei juridice privind depunerea dosarelor către judecătoria Topoloveni”, este mesajul postat în mediul online de reprezentanții Primăriei Bogați și primarul Ion Gîrleanu.
Foto descriptiv
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole