anchetaonline.ro

Concert de rock „Direcția 5” la Filarmonica Pitești!

de | 09.09.2022 14:05 | Știri, Lifestyle, Pitești

Filarmonica Pitești anunță că va pune în vânzare, de luni, 12 septembrie, bilete la concertul de rock-simfonic din data de 10 noiembrie, de la ora 19.00. Spectacolul va fi susținut de îndrăgita trupă „Direcția 5”, alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești. De asemenea, la pupitrul dirijoral se va afla Andrei Tudor.
Publicul va avea un spectacol cuprins din piese precum „Ai un loc”, „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști”, „Povestea noastră”, „Și ce dacă” și de alte altele succes din repertoriul formației.
Deoarece este un concert eveniment, Filarmonica Pitești anunță că prețul unui bilet este 120 de lei, la categoria A, și 100 de lei, la categoria B. Astfel, acestea pot și procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Pitești și de pe www.bilete.ro. Abonamentele nu sunt valabile!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei argeșeni participă la Campionatul Mondial de Karate WSF!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești | Pitești