anchetaonline.ro

Cvintetul Anatoly, concert extraordinar de Crăciun, la Filarmonica Pitești

de | 20.12.2022 22:01 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

 

Joi, 22 decembrie, de la ora 19.00, Filarmonica Pitești organizează  în Sala Simfonia, concertul simfonic extraordinar de Crăciun.

Alături de orchestra simfonică, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, participă, în premieră, Cvintetul Anatoly.

Programul va cuprinde colinde din repertoriul românesc și internațional.

 

concert Tiberiu Dragos Oprea

 

Născut într-o familie de muzicieni, Tiberiu-Dragoș Oprea este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală, clasa dirijat orchestră, la clasa maestrului Ludovic Bács, absolvind şi cursurile de master. În prezent, este prim-dirijor al Filarmonicii Pitești, fiind cofondator al instituției, în 2007. Este invitat permanent al Orchestrei de Cameră Radio, Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, al Filarmonicii „George Enescu” din București, al filarmonicilor din Timișoara, Râmnicu-Vâlcea, Ploiești, Bacău, Craiova, Oradea, Brașov, Cluj-Napoca, Arad.

cvintetul Anatoly concert

 

Altista Andrada Mureșan, tenorii Gabriel Baciu și Ciprian Cucu, baritonul Ciprian Țuțu și basul Marius Modiga, membrii Cvintetului Anatoly, sunt cinci tineri cu voci de excepție, care cântă, a capella sau cu acompaniament, lucrări preclasice, clasice și romantice, muzică religioasă, colinde, prelucrări folclorice și lucrări contemporane, în aranjamente proprii. Laureați a numeroase festivaluri, au înregistrat zece CD-uri cu lucrări din repertoriul românesc și universal, având o activitate concertistică intensă. Din 2017, activează sub egida Operei Brașov.

Prețul unui bilet este de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

Acestea pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești