Prognoza meteo! Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

de | 20.12.2022 13:29 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Național

Dacă ultimele zile au fost geroase, în unele regiuni înregistrându-se temperaturi negative, în următoarea perioadă, vremea schimbă foaia. Chiar înainte de Crăciun, temperaturile vor crește simțitor, fiind apropiate celor specifice primăverii.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile vor urca până la 15 grade.

În următoarele zile temperaturile vor fi în creștere, în special la nivelul maximelor diurne. E posibil să consemnăm valori pozitive în toată țara, până la 11-12 grade și spre sfârșitul săptămânii și chiar în ajunul sărbătorii Crăciunului, pe 24 și 25 valori cuprinse între 7 până la cel mult 13 grade cu 10-11 grade în Capitală.

Este posibil și minimele să mai crească pe parcursul următoarelor nopți vor mai rămâne valori negative, însă în zonele depresionare, sub -10 grade pentru că în continuare pragul de ger este unul de interes în această parte a țării”, a spus Elena Mateescu, directorul ANM, potrivit Antena 3.

În Muntenia, conform prognozei meteorologice, temperaturile vor fi în general mai ridicate decât specificul lunii în care ne aflăm, iar cel mai cald va fi între 24 și 26 decembrie. Vor fi 10-13 grade în timpul zilei, iar în timpul nopții vor fi între 2 și 4 grade.

După zilele călduroase anunțate în preajma Crăciunului, urmează o răcire a vremii. Mai exact, începând cu data de 26 decembrie, din a doua zi de Crăciun, meteorologii anunță că temperaturile vor scădea iarăși.

Prin urmare, de Revelion valorile termice vor fi apropiate celor specifice lunii decembrie, conform prognozei meteo ANM.

Foto Ziarul Unirea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunț privind voucherele sociale! Cardurile au fost alimentate cu ultima tranșă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole