anchetaonline.ro

Piteștean cercetat pentru ultraj! A lovit doi polițiști

de | 20.12.2022 13:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Piteșteanul de 27 de ani, acuzat de ultraj după ce a lovit doi polițiști, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, s-a dispus cercetarea acestuia sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Amintim că tânărul și-a agresat soția, în vârstă de 38 de ani, în noaptea de 14 decembrie. La fața locului au ajuns polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, fiind alerați printr-un apel la 112. Bărbatul, care avea un cuțit asupra lui și o amenința cu moartea pe femeie, nu s-a supus solicitărilor polițiștilor. Prima patrulă, alcătuită din polițist și polițistă, a solicitat sprijinul colegilor. Între timp, bărbatul deja lovise un polițist, în încercarea de a scăpa de oamenii legii. Nici când a ajuns a doua patrulă de polițiști nu s-a calmat, continuând să se opună și lovind un alt polițist, înainte de fi imobilizat.

Acum, bătăușul se află în sub control judiciar, fiind cercetat pentru ultraj.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: