anchetaonline.ro

Cresc salariile la Dacia! Prime „babane” pentru angajați

de | 20.12.2022 14:43 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Importante, Județean, Mioveni

Negocierile privind cererile înaintate de Sindicatul Autoturisme Dacia pentru mărirea salariilor angajaților au fost finalizate, marți, 20 decembrie.

Angajații primesc o veste bună înainte de sărbători, după ce administrația companiei și sindicaliștii au ajuns la un acord.

Prin urmare, pachetul salarial va fi majorat cu 900 de lei:

  • Pentru operatori (nivelurile 1-5) și funcționari (nivelurile L4A L4B) – 700 de lei creștere generală, din luna ianuarie 2023
  • Pentru personalul TESA nivelul L3C – 630 lei creștere generală, din luna ianurie 2023
  • Pentru personalul TESA nivelurile L3B și L3A 10% creștere individuală, în aprilie

De asemenea, valoarea tichetului de masă va crește la 30 de lei din anul 2023, reprezentând o creștere de 200 de lei pe lună.

Totodată, vor fi oferite prime de rezultat de 1.400 de lei, în luna ianuarie, iar în luna septembrie angajații vor primi prima excepțională de 400 de lei. Salariul minim va fi de 3.050 de lei la Uzina Dacia.

Vezi mai jos ce s-a hotărât la ședința de negociere:

dacia decizie salarii - Cresc salariile la Dacia! Prime „babane” pentru angajați

Amintim că, inițial, Sindicatul Autoturisme Dacia (SAD) cerea o majorare salarială de 1.200 de lei, în timp ce conducerea Dacia a susținut timp de câteva săptămâni că ar putea crește salariile cu doar 250 de lei, iar pentru nivelul L3C cu 200 de lei.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunț privind voucherele sociale! Cardurile au fost alimentate cu ultima tranșă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: