Concert extraordinar. Ozana Barabancea, dirijoare și solistă, la Filarmonica Pitești

de | 13.02.2023 11:56 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 16 februarie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic în care Ozana Barabancea va dirija, în premieră, orchestra simfonică, fiind și solista concertului. Tot pentru prima oară la Pitești, alături de Ozana Barabancea, se va afla pe scenă, ca solistă, fiica sa, Gloria Barabancea, anunță municipalitatea din Pitești în postarea publicată pe pagina de Facebook a instituției.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

În program: Uvertura din opera ”Carmen” de G. Bizet, Andrei Tudor – ”September story”, Alina Manolache – ”Coroana Lumii”, ”România mea” și ”Maică Sfântă”, Ozana Barabancea – ”Odă lui Eminescu”, Horia Moculescu – ”Salcia” și ”Ce vrei să faci din mine”, J. Strauss – ”Annen Polka”, D. Shostakovich – ”Vals nr. 2”, „Dragoste, pui de Belea”, ”Ploaia și noi”, Edith Piaf – ”Rien de rien”, Intermezzo din opera ”Cavaleria Rusticana” de Mascagni și J. Strauss – ”Radetzky March”. Potrivit sursei citate, biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Piteșteanul David Marghidan – medalie de argint la Olimpiada Internațională Zhautykov de Matematică!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole