Doliu la Poliţia Locală Piteşti. Condoruș Savaste va fi înmormântat joi, la cimitirul Sfântul Gheorghe

de | 20.11.2023 14:56 | Județean, Eveniment, Importante

Condoruș Savaste, polițistul local din Pitești, bătut de un tânăr de 19 ani, a murit după două săptămâni de comă. Agentul a fost lovit cu pumnul în față pe stradă, a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt.

Acesta avea 55 de ani, iar vestea tristă a fost transmisă chiar de colegii acestuia. Moartea acestuia a lăsat în urmă lacrimi și durere atât în rândul familiei, cât și în sufletul apropiaților și al colegilor.

Colectivul Poliției Locale Pitești deplânge trecerea prematură și fulgeratoare în neființă a colegului Condoruș Savaste!

Cuvintele sunt de prisos, durerea pe care ai lasat-o în urma ta, insuportabilă!

Dumnezeu să te aibă în pază!

Nu te vom uita niciodată!”, au transmis colegii lui Condoruș Savaste

Trupul neînsuflețit al polițistului va fi depus mâine, 21 noiembrie, la capela Bisericii Sfântul Gheorghe, urmând ca înmormântarea să aibă loc joi, 23 noiembrie, la ora 12:00, la cimitirul Sfântul Gheorghe.

Reamintim faptul că în seara de 4 noiembrie, în centrul Piteștiului,  polițistul local, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave, fiind lovit de un tânăr. În urma loviturii polițistul a ajuns la spital pe secția ATI, intubat. Din nefericire, după două săptămâni de comă, agentul a murit pe patul de spital.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

Doliu la Poliţia Locală Piteşti

În aceste momente, polițiștii locali din Pitești se află în stația de autobuz de la Brătianu, acolo unde s-a întâmplat tragedia, pentru a-i aduce un ultim omagiu colegului lor.

Cu durere în suflet, ei au depus flori și au aprins lumânări în memoria acestuia.

dc70746e e033 4ea6 a510 de251315cee9 - Doliu la Poliţia Locală Piteşti. Condoruș Savaste va fi înmormântat joi, la cimitirul Sfântul Gheorghe 13369fa1 d0d1 4ce6 af68 4dead7d44417 - Doliu la Poliţia Locală Piteşti. Condoruș Savaste va fi înmormântat joi, la cimitirul Sfântul Gheorghe283a2e3c 0359 497a 91f0 c631810dd6a4 - Doliu la Poliţia Locală Piteşti. Condoruș Savaste va fi înmormântat joi, la cimitirul Sfântul Gheorghe

sursă foto Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

PITEȘTI. A murit polițistul care se afla în comă după ce a fost lovit de un tânăr în centrul orașului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Condoruș Savaste | Pitești

Ultimele articole