PITEȘTI. A murit polițistul care se afla în comă după ce a fost lovit de un tânăr în centrul orașului

de | 19.11.2023 12:22 | Pitești, Eveniment, Importante

Polițistul local bătut de un tânăr în centrul orașului și care se afla la terapie intensivă, în comă, la spitalul din Pitești a murit. Acesta avea 55 de ani.

Vestea tristă a fost transmisă de colegii acestuia în urmă cu doar câteva momente.

politist local ucis

Foto: Politia Locala Pitesti

Reamintim faptul că în seara de 4 noiembrie, în centrul Piteștiului. un polițist local, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave, fiind lovit de un tânăr. În urma loviturii polițistul a ajuns la spital pe secția ATI, intubat.

Aseară, în jurul orei 21:45, C.S. în vârstă de 55 de ani, polițist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național “I.C.Brătianu”.

 

Politistul i-a atras atenția asupra comportamentului – act de vandalism în pațiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit în zona feței, prin surprindere. În urma loviturii, polițistul local a căzut și a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient.

 

C. S. este în operație craniană, iar pronosticul este rezervat”, au transmis la acea dată reprezentanții Primăriei Pitești. 

polițist local comă

Autorul a fost reținut și i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Această situație este de neimaginat și ne aduce aminte de curajul de care dau dovadă zi de zi cei care asigură ordinea și siguranța în comunitatea noastră.

 

În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a polițistului local și suntem alături de familia sa.

 

Ne exprimăm respectul pentru toți cei care servesc comunitatea noastră și vă îndemnăm să le arătați sprijinul și recunoștința pe care o merită”, au mai adăugat reprezentanții Primăriei Pitești. 

SJUP 1 - (VIDEO) Poliţist local din Piteşti, în comă după ce a fost lovit de un tânăr. Agresorul a fost REȚINUT!

Dosarul penal se va transforma în ucidere din culpă.

dosar penal două procuror

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu a vorbit la acel moment despre evenimentul trist care s-a petrecut în seara de 4 noiembrie. Acesta a povestit că polițistul rănit se pregătea să iasă din tură când a văzut mai mulți tineri care consumau alcool pe domeniul public. Acesta și-a făcut datoria, spunându-le că este interzis să facă acest lucru, moment în care un tânăr s-a ridicat și l-a lovit în față. Polițistul a căzut în stare de inconștiență, a fost preluat apoi de salvare, dus la Spitalul Județean, acolo unde a fost  internat, intubat, în comă indusă.

Declarația completă a lui Bogdan Aristănțoiu o puteți viziona mai jos.

Agresorul polițistului a fost reținut după incident.

Pe numele său s-a deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Untitled Project 8 - PITEȘTI. A murit polițistul care se afla în comă după ce a fost lovit de un tânăr în centrul orașului

UPDATE: 

Reprezentanții Poliției Locale Pitești au transmis un mesaj de adio, emoționant:

Colectivul Poliției Locale Pitești deplânge trecerea prematură și fulgeratoare în neființă a colegului Condoruș Savaste!

 

Cuvintele sunt de prisos, durerea pe care ai lasat-o în urma ta, insuportabilă!

 

Dumnezeu să te aibă în pază!

 

Nu te vom uita niciodata!”, au transmis colegii bărbatului.

402060089 747347160752967 4574499888411254799 n - PITEȘTI. A murit polițistul care se afla în comă după ce a fost lovit de un tânăr în centrul orașului

Totodată angajații Primăriei Municipiului Pitești au transmis și ei un mesaj de condoleanțe:

Angajații Primăriei Municipiului Pitești sunt alături de familia greu încercată în aceste clipe și de colegii din Poliția Locală Pitești, îndurerați de pierderea unui om care a fost în slujba comunității timp de 16 ani.
Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria!
Dumnezeu să-l odihnească!”

 

Foto: Poliția Locală Pitești

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Furtuna a făcut ravagii în Constanța! Zeci de acoperișuri smulse și mașini avariate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești

Ultimele articole