(Video) Conflict social care putea degenera – aplanat la Tigveni! Radu Perianu: Argeșeni înșelați!!

de | 27.03.2024 12:07 | Județean, Administrație, Eveniment, Importante

  • Argeșeni înșelați! Au fost mințiți că vor primi terenuri gratis!

Radu Perianu

Un conflict social care putea degenera a fost aplanat la Tigveni acolo unde zeci de persoane au fost înșelate. Aceștia au primit informații false că în localitate se va da pământ gratuit iar la auzul unei asemenea lucru, multe persoane au început să își împartă o zonă din localitate.

Chiar au împrejmuit viitoarele posibile proprietăți, la mica înțelegere, fără criterii legale”, anunță reprezentanții Instituției Prefectului Argeș. 

La fața locului au ajuns atât oamenii legii dar și prefectul Radu Perianu care a stat de vorbă cu localnicii. Acesta le-a explicat faptul că au fost înșelați, că nu există nicio hotărâre în acest sens și că legea nu le permite să își aleagă unde se vor așeza, fără să existe documente de proprietate.

Unul dintre membrii unei familii mi-a spus că el și-a ales terenul dintre doi brazi pentru că vrea să își așeze o casă la umbră. Și am auzit mai multe povești de acest gen.

 

Oamenii au fost înșelați! Le-am explicat faptul că nu există nicio hotărâre în acest sens și că legea nu le permite să își aleagă unde se vor așeza, fără să existe documente de proprietate. Am discutat cu ei și, după două ore, au înțeles cum stau, cu adevărat, lucrurile! În semn de bună credință, au îndepărtat chiar ei țărușii folosiți ca să delimiteze așa-zisele viitoare terenuri.

 

Satul Momaia are nevoie de extindere, asta este cert! Locuitorii trebuie sprijiniți cum permite legea în așa fel încât să ne asigurăm că și ei și autoritățile sunt în legalitate. Este regretabil, chiar aș numi-o mojicie, aruncarea unor informații de genul celei folosite pentru a-i induce în eroare. Și îi îndemn pe argeșeni ca întodeauna să confirme astfel de lucruri, cu autoritățile competente. Și sper că nu se va mai ajunge la situații precum cea de la Tigveni care chiar putea degenera pentru că toți cei implicați erau cu nervii întinși la maxim, iar autoritățile locale au apelat la sprijinul Jandarmeriei și Poliției”, a transmis Radu Perianu. 

 

Video: Prefectura Argeș

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești. Cazul agresiunii sexuale din autobuz: doi tineri au fost arestați, un altul a fost pus sub control judiciar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole