Consilier local PSD din Muscel – acuzat că agață femei pe Facebook

de | 19.07.2023 18:06 | Știri, Câmpulung Muscel, Importante, Județean, Lifestyle, Național, Politic

După ce ieri printr-o postare pe un grup de socializare Neacșu Gheorghe Gabriel a fost acuzat public că agăța femei pe Facebook, iată că reacția a venit chiar a doua zi: acesta și-a dat demisia din toate funcțiile pe care le deținea în partid, dar și din Consiliul Local al Municipiului Câmpulung.

Consilierul local n-a putut să-și stăpânească pornirile ”amoroase”, fiind reclamat că a încercat să agațe diferite femei pe Facebook, un tipar cu care PSD este obișnuit. De altfel, comportamentul acestuia a fost devoalat pe un grup de Facebook din Câmpulung, ceea ce a obligat filiala locală social-democrată să ia atitudine rapid, dezicându-se de comportamentul acestuia.

Sursă foto: Facebook

”Încearcă să agațe tinere pe Facebook”

Între-o postare pe un grup de pe Facebook Gabriel Neacșu este acuzat că încerca să agățe ”tinere” pe Facebook. În postare sunt mai multe poze în care acesta tot ar încerca să intre în vorbă cu o femeie, punând tot felul de întrebări… întrebări la care nu apare și un răspuns din partea celei vizate. Comentariile nu au întârziat să apară.

”Atenție!!!

Grăsanul cu mustață din prima poză de mai jos încearcă să agațe tinere pe Facebook, sub diverse pretexte, zilele trecute l-am recunoscut prin oraș, unde umbla într-o gașcă și răspândea material electoral împotriva primarului orașului, cred că e angajat de vreun partid politic din opoziție…

Dacă aveți de-a face cu el pe facebook, evitați-l!”, este postarea publicată, marți, 18 iulie, pe grupul de Câmpulung. Această postare a atras o serie de reacții din partea oamenilor, unele persoane recunoscând comportamentul descris de cea care a făcut postarea.

Sursă foto: Facebook Sursă foto: Facebook Sursă foto: Facebookmesaj 4 fb1 - Consilier local PSD din Muscel - acuzat că agață femei pe Facebook

Consilier local din 2021

Am căutat și noi câteva informații despre consilierul Neacșu Gheorghe Gabriel și vă putem spune că acesta a venit în CL Câmpulung din septembrie 2021, când l–a înlocuit pe fostul primar Liviu Țâroi, care și-a pierdut mandatul, consecință a primirii pedepsei penale constând în un an de închisoare cu suspendare.

Neacșu Gheorghe Gabriel a intrat repede în atenția publică. În cadrul unei conferințe de presă a partidului acesta a declarat că pentru problemele de trafic din Câmpulung ar trebui consultat un… ”mobexpet” (?!). Iată o scurtă declarație de atunci: ”Vreau să vă spun şi io câteva probleme în legătură cu traficul din Câmpulung. Ar trebui consultat un mobexpert pentru situaţia care este aicea-n Câmpulung , să fie o circulaţie cât mai decentă pentru musceleni (…)”. De altfel, chiar adversarii politici au evidențiat logica și emoția consilierului local. Puteți vedea declarația acestuia susținută în conferința de presă aici.

Potrivit informațiilor publice, Neacșu Gheorghe Gabriel are 55 ani și este căsătorit. Ba mai mult, potrivit ultimei declarații de avere din anul 2023 ocupă funcția de consilier la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare.

”Domnul Gabriel Neacșu și-a depus astăzi demisia”

PSD Câmpulung a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care anunță că Neacșu Gheorghe Gabriel și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în cadrul partidului, dar și din cea de consilier local. Reacțiile de apreciere la anunțul demisiei au început să apară imediat.

”Domnul Gabriel Neacșu și-a depus astăzi demisia din toate funcțiile deținute în cadrul PSD Câmpulung și din Consiliul Local al municipiului Câmpulung.

Am luat act de decizia domnului Neacșu pe care o respectăm. În perioada următoare va fi nominalizată o persoană din partea PSD care să ocupe funcția de consilier municipal la Câmpulung în locul dumnealui”, acesta este mesajul postat pe pagina PSD Câmpulung, filială unde președinte este Georgel Mădulărea. 

Sursă foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bazinul de înot din Mioveni va fi închis pentru 1 lună!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Câmpulung

Ultimele articole