Consilierii locali ai PNL Pitești semnalează schimbarea Consiliului de Administrație al Clubului FC Argeș

de | 29.06.2023 08:56 | Știri, Pitești, Politic

Consilierii locali liberali de la Pitești se arată revoltați că se vrea schimbarea componenței Consiliului de Administrație al Clubului FC Argeș, prin înlocuirea ”profesioniștilor cu trei subalterni din cadrul Primăriei Pitești”. Pentru că lucrurile au mers bine sub actuala conducere grupul liberalilor fac apel către consilierii locali ”să se gândească de două ori înainte de a strica bunul mers al unor lucruri care chiar funcționează”.

Pe Ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local Pitești, ”conducerea Primăriei vrea să supună votului schimbarea Consiliului de Administrație al Clubului FC Argeș. Componența acestuia a fost aleasă la începutul mandatului: doi consilieri locali și trei profesioniști (antrenori, profesori de sport, campioni)”, arată cei de la PNL în comunicatul transmis. Potrivit acestora primarul ”vrea înlocuirea profesioniștilor cu trei subalterni din cadrul Primăriei Pitești, pe care îi consideră mult mai potriviți să ia decizii în numele clubului decât cei care sunt în domeniu și care și-au dovedit deja competența”.

Clubul FC Argeș este cel care gestionează echipele de baschet, volei, judo, karate, tenis de masă, aeromodelism și box ale Piteștiului. ”Sub actuala conducere, echipele de baschet și volei au luptat și s-au menținut în primul eșalon, în ciuda bugetului extrem de mic și a sprijinului aproape infim din partea administrației locale. Atenție, Clubul FC Argeș nu gestionează echipa de fotbal FC Argeș! Aceasta este administrată de ONG-ul Asociația ”Campionii FC Argeș”, care este condus tocmai de către ”specialiștii” numiți de către primar. Care au fost performanțele obținute de FC Argeș sub conducerea oamenilor numiți personal de către primar, este deja de notorietate”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Sursă foto: Facebook PNL Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Parlamentul a votat. Important pentru acești părinți: puteți lucra 4 zile pe lună de acasă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Pitești

Ultimele articole