Consiliul Local Moșoaia a „exmatriculat” un membru din cauza absențelor repetate: Mihai Alexandru-Lucian

de | 10.09.2022 10:41 | Știri, Administrație, Politic, Rural

Decizie radicală în cazul fostului liberal Mihai Alexandru-Lucian. Consilierul local de la Moșoaia tocmai și-a pierdut mandatul din cauza a patru absențe înregistrate succesiv la ședințele Consiliului Local. Acesta a motivat că a fost plecat în vacanțe, timp de 3 luni fiind într-un… concediu continuu, declarând chiar că este de notorietate că el are asemenea călătorii anuale, plus alte scuze.

În ciuda acestor explicații, conform surselor noastre, Mihai Lucian ar fi fost la muncă pe riviera italiană, la un local din zona Rimini, nicidecum la plimbare. Acesta a dovedit în repetate rânduri că stă prost la capitolul credibilitate și că nu poți pune bază în declarațiile sale, motiv pentru care colegii nu au mai arătat îngăduință. De exemplu, în 2017, a fost condamnat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice, cu o valoare de 1,9 la mie, conform rezultatelor analizelor. Contactat la acel moment, acesta ne-a declarat, senin, că nu este vorba despre el, negând vehement această faptă și insinuând chiar că va deschide un proces de calomnie. Decizia instanței pronunțată în martie 2017, la Curtea de Apel Pitești, l-a contrazis, prin condamnarea sa penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Și aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă fostul consilier local. Mihai Alexandru-Lucian a candidat la Primăria Moșoaia din partea PER, după ce partidul pe care l-a popularizat cu ardoare, respectiv PNL, l-a ejectat. Însă nici cu PER nu i-a mers foarte bine, deoarece l-au acuzat că făcea opinie separată, votând invers decât colegii din CL. Astfel, anul trecut, i s-a retras sprijinul politic. Mihai Alexandru-Lucian se agață însă cu dinții de scaunul de consilier și a dat în judecată PER pentru a își putea prelungi mandatul.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: