Super-concert Theo Rose & Roz Gvng, azi, 10 septembrie la Budeasa!

de | 10.09.2022 11:40 | Știri

  • Petreceri de neuitat cu invitați minunați la Taboo Summer Club!

 

Sâmbătă 10 Septembrie, Theo Rose va susține un super-concert alături de trupa sa la Taboo Summer Club, în localitatea Budeasa Mare.

Accesul la concert este de 50 lei.

Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0748102626

 

concert la budeasa

 

Theodora Maria Diaconu, pe numele din buletin, s-a născut la data de 8 august 1997 și este în prezent una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute cântărețe din showbiz-ul românesc.

Frumoasa cântăreață a ajuns faimoasă în România în ciuda vârstei, ea reușind să strângă sute de mii pe rețelele de socalizare.

 

la theo rose

 

Theo Rose a cântat de mică, a absolvit Liceul „Dinu Lipatti“ și a participat în ultimii ani la emisiuni și concerte ce i-au adus o mulțime de fani, care o urmăresc pe toate rețelele de socializare.

 

Cântăreața a trecut de la muzică populară, la muzică pop și apoi la manele. Cele mai importante colaborări din ultimul timp fiind cele cu Jean de la Craiova, Bogdan de la Ploiești sau Florin Salam au propulsat-o pe Theo Rose de multe ori pe locul 1 în trending.

 

Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești și cu Jador. Lucrurile au luat-o razna în muzică în ultima perioadă. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum”, a precizat Theo Rose într-un podcast.

 

 

 

 

 


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogdan de la Ploiești | Budeasa | Ploiești | Taboo Summer Club

Ultimele articole