Construcția stadionului ”Nicolae Dobrin”, pe lista Guvernului

de | 03.11.2023 11:00 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că Guvernul României a aprobat, prin Memorandum, lista proiectelor de investiții publice prioritizate în vederea bugetării în 2024. Printre cele 221 de proiecte de investiții publice semnificative la nivel național se află și construcția stadionului ”Nicolae Dobrin”!

”Am mai făcut un pas înainte!

Guvernul României a aprobat, prin Memorandum, lista proiectelor de investiții publice prioritizate în vederea bugetării în 2024!

Printre cele 221 de proiecte de investiții publice semnificative la nivel național, 28 de proiecte sunt noi, printre acestea aflându-se și construcția stadionului ”Nicolae Dobrin”!

CNI a actualizat valoarea proiectului de investiții la 494.810.000 de lei.

Planul Urbanistic Zonal și Regulamentul Local de Urbanism în vederea începerii construcției au fost adoptate de Consiliul Local în ședința din 2 noiembrie 2023.

Hyatt Development 2011 demolează vechiul stadion în timp record, mult înainte de termenul asumat, iar procedura de achiziție a contractului de proiectare și execuție se află în curs de derulare. Dacă nu vor exista contestații, stadionul ar putea să fie finalizat în 2026”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

„Timeless Mood”: Magia Orchestrei de Salon, la Filarmonica Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole