Accident rutier în Stâlpeni! O persoană are nevoie de medici!

de | 03.11.2023 11:04 | Știri, Eveniment

Update

La locul evenimentului a fost identificată o victimă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani, care acuza dureri în zona claviculei și este transportată la spital de către paramedicii SMURD, pentru investigații medicale amănunțite.

Informații inițiale

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, între două autoturisme, în localitatea Stâlpeni, lângă stadion.

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat pentru acordarea îngrijirilor medicale la nevoi.

Potrivit primelor informații transmise de reprezentanții ISU, în urma evenimentului, o persoană posibil are nevoie de medici. Revenim cu mai multe informații.

 

foto descriptiv zi-de-zi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un copil de un an a fost strivit de mașina Poliției!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole