Controale în Mărăcineni! Microbuzele de transport persoane- luate la puricat

de | 09.10.2022 13:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

În acest weekend, polițiștii Serviciului Rutier Argeș și cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș au făcut controale în trafic, în comuna Mărăcineni. Vizate au fost firmele care dețin mijloace de transport public persoane, oamenii legii acționând pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite în acest domeniu.

Astfel, au fost verificate mai multe mijloace de transport public persoane, deținute de două companii de transport. În urma controalelor, polițiștii au aplicat o amendă de 1.500 de lei, deoarece șoferul unuia dintre microbuze nu eliberase bilete călătorilor, utilizând casa de marcat. De asemenea, a fost confiscată sume de 74 de lei.

În cadrul acțiunii au fost controlate mai multe mijloace de transport public de persoane, deținute de către doi operatori economici, ocazie cu care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.500 de lei, conform OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza case de marcat electronice fiscale, fiind aplicată și măsura complementară de confiscare a sumei de 74 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal pe DN 7 București-Pitești! Doi oameni au murit, iar alți 6 sunt răniți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: