Accident mortal! Un om și-a pierdut viața, iar alți 3, printre care și un copil, sunt răniți

de | 09.10.2022 12:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un accident grav de circulație s-a produs sâmbătă, pe autostrada A1, între localitățile Deva și Timișoara.

Tragedia a avut loc după ce un microbuz s-a lovit puternic de un parapet de pe marginea autostrăzii. În urma impactului, un bărbat și-a pierdut viața, iar trei persoane au fost rănite, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Printre răniți sunt un copil, în vârstă de 5 ani, o femeie și un bărbat. Aceștia au fost monitorizați la fața locului, iar ulterior au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva pentru îngrijiri medicale.

În zona respectivă au ajuns pompierii cu două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare. De asemenea, în ajutor au venit și două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi unul de la SMURD.

Deocamdată, nu se știe cum s-a produs acest accident grav, urmând ca cercetările polițiștilor să stabilească circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Foto Press Alert

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O mamă din Pitești îl acuză pe medicul Robe că a refuzat să îi salveze fetița, născută prematur

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: