Controale efectuate de polițiștii locali piteșteni! S-au dat amenzi în valoare de 33.800 lei

de | 04.08.2023 13:05 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii locali din cadrul Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal, Activități Comerciale și Protecția Mediului – Poliția Locală Pitești, au efectuat în perioada 1-4 august 2023, multiple controale privind activitățile specifice biroului.

politisti locali amenzi

În urma controalelor au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 33.800 lei, conform legislației în vigoare, respectiv: lipsă/nerespectare autorizație de construire, amplasare panouri publicitare fără documente legale, acte de comerț pe domeniul public, fără a deține acord emis de autoritatea publică locală, lipsă autorizație de funcționare privind desfășurarea activității de alimentație publică și fiind aplicată măsura complementară de suspendare a activității până la intrarea în legalitate.

politisti locali amenzi

Totodată, polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului, din cadrul biroului, au început o acțiune de verificare a agenților economici din zona centrală, începând cu data 3 august, având obligația de a menține curățenia permanentă a locurilor și spațiilor exterioare aferente, în care își desfășoară activitatea.

Au fost dispuse măsuri, urmând a fi verificat modul de respectare a acestora pe toată perioada următoare, în caz de neconformare fiind dispuse măsurile legale”, anunță Poliția Locală Pitești.

 

Foto: Poliția Locală Pitești

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare ANM! COD galben de caniculă în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești