Atenționare ANM! COD galben de caniculă în Argeș!

de | 04.08.2023 11:42 | Știri, Eveniment, Județean

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis, în cursul zilei de astăzi, 04 august, COD GALBEN ce vizează val de căldură, caniculă, disconfort termic ridicat pentru ziua de astăzi, vineri (04 august).

Valul de căldură se va extinde în toată țara și va fi caniculă în toate zonele de câmpie și de podiș. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 17 și 20 de grade.

Totodată, pe parcursul zilei de sâmbătă (05 august) în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia și sud-estul Moldovei va fi caniculă, iar disconfortul termic se va menține ridicat.

De asemenea, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade.

Din după-amiaza zilei de sâmbătă vremea va deveni instabilă în regiunile vestice și sud-vestice.

 

Sursă foto: Facebook CNAIR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie a fost jefuită de amant, după o tamponare în București! A lăsat-o fără 48.000 de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole