O femeie a fost jefuită de amant, după o tamponare în București! A lăsat-o fără 48.000 de euro

de | 04.08.2023 10:41 | Știri, Eveniment, Național

O femeie din Bucureşti fost jefuită de amant, după o tamponare în traficul din București.

Aceasta a fost jefuită de doi tineri, aflaţi pe un scuter şi care aveau informaţia că femeia are în maşină o geantă cu o sumă mare de bani.

Aceștia au lovit intenţionat maşina şi apoi au furat geanta cu bani în timp ce completau constatarea amiabilă, potrivit Antena 3 CNN.

Conform Poliției Capitalei, organele de lege au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

Evenimentul s-a petrecut pe 1 iunie 2023, atunci când Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de o femeie de 28 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla într-o stație de alimentare carburant, doi bărbați i-ar fi furat din mașină o geantă ce conținea sume considerabile, în lei și valută, conform sursei citate.

Cei doi ar fi știut de banii tinerei chiar de la amantul acesteia.

Foto descriptiv.

Citiț, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu un TIR pe Autostrada A1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: