Doi copii s-au tăiat cu un cuţit, în vestiarul de la Dinamo!

de | 20.09.2023 16:50 | Eveniment, Știri

Organele oficiale de poliție de la Secţia 6 din Bucureşti au deschis o anchetă după ce doi copii de 14 ani s-au tăiat cu un cuţit, la mâini, în vestiarul clubului Dinamo.

Aceștia tocmai ce terminaseră antrenamentul.

Cuțitul aparținea unuia dintre băieţi, iar celălalt minor ar fi vrut să îl vadă, moment în care cei doi s-ar fi rănit accidental.

La data de 19 septembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că doi minori, ambii în vârstă de 14 ani, s-au tăiat la mâini cu un obiect tăietor-înţepător, în vestiarul unui club sportiv, după antrenament”, a informat Poliţia Capitalei, conform Digi24.

Minorii au fost transportaţi la spital de un echipaj de prim ajutor, pentru îngrijiri de specialitate.

 

foto descriptiv româniatv.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Anunț important de la CJ Argeș. Se referă la transportul public județean de persoane

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dinamo